Sunt o persoană foarte competitivă și urăsc să se piardă, așa că a făcut un pariu a fost a mare motivator ”, spune el.

Sunt o persoană foarte competitivă și urăsc să se piardă, așa că a făcut un pariu a fost a mare motivator ”, spune el.

Acest silently the viață l-a cântărit în jur or 250 kilograms. It scurgea și știa că was nesănătos. Așadar, pentru a slăbi, în 2014 s-a orientat către ceea ce știa: pariurile. A pariat că ar putea ajunge la 15% grăsime corporală într-an. ‘Sunt o persoană foarte competitivă și urâtă a pierdut, așa că a făcut un pariu a fost a mare motivator’, spune el. Totuși, pentru el, miza nu a fost atât de mare: USD 10,000 sau costul unui buy-in pentru un turneu.

El este pierdut. ‘Am avut un an să o fac, give am amânat și am așteptat până în ultimul minut pentru a începe’, spune el. A lovit 17 sau 18 la sută, give now a reușit. Totuși, it is determine that it concentrates on the adevărat pe atingerea unei greutăți mai sănătoase. Deci, in 2017, chiar înainte de a 30-a aniversare, the am încercat din nou; from date to date, 70,000 of pastila erogan pentru dollar to lost 65 of lire sterline în patru luni. Având în minte marele 3-0 și sănătatea pe termeni lung, a luat-o mai în serios – și a câștigat.

Acest conținut acest importat din {embed-name}. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Now este ușor să păstreze greutatea ca professional of poker. Pe lângă orele de șisjes, toată ziua, în fiecare zi, există și callatoria. Adaptarea constantă la noile fusuri orare poate face difficult meninerea motivării, cu condiția să găsesc chiar mâncare sănătoasă și or sală de sport din apropiere. În ultimele patru luni, hit-ul lui Kenney Las Vegas, Londra, Barcelona, ​​Tokyo și Bali. Ori de câte ori călătorește, the lovește și cele mai bune restaurant, ceea ce este prezent sau provocare pentru a rămâne sănătos. “A fi un foodie imens îl face cu siguranță mai dur, mai ales că felul în care îmi place cel mai mult să mănânc this style of family și de a comanda întregului meniu, astfel încât să pot încerca totul”, spune el.

Așadar, călătorește cu puțină rutină sau deloc (ceea ce îi perturbă și somnul), stând aproape toate zilele și mâncând la cele mai bune restaurant din lume. ‘From aceea, în cea mai mare part to carierei mele de poker, am avut cea mai mare greutate, deoarece this ușor să cedez și să fiu leneș’, spune Kenney. Asta l-a lăsat să cântărească 230 de kilograme în septembrie 2019.

Bryn Kenney

Cu 100,000 de dolari în joc, cum intenționează să scadă greutatea? „Nu cred că this rezonabil s treci from 0 to 100, așa că cred că this foarte important să te îmbunătățesc constant și să faci mai mult”, spune el. Își îmbunătățește treptat diet și începe cardio the fitness room. Ultima dată, s-a ținut de o dietă strictă de pui, ouă și pește alb fără sos. A câștigat pariul, give alunecat înapoi pe vechile sale sale sale căi; Expect the data to be success or strategy the care is made i să mențină greutatea.

A, adar, from this date on, concentrates on protein legi legume Verzi și elimină alcool. When it is finished, it is said that the room is timp of trei ore pe zi, apoi să petreacă timp în saună. Până acum or face singur, to give mai târziu va primi un antrenor. ‘Cuvântul „rutină” pentru mine care au ești lipit de ceva și niciodată nu vreau să fiu lipit de nimic’, spune el. ‘Vreau mereu să fiu deschis și liber să fac ceea ce simt că este corect’.

În cele din urmă, spune el, nu este vorba de bani, ci de dorința sa competitivă și de a-și demonstra că poate să o facă. At câștiga 100,000 dollars ar fi frumos, sigur. (Ar fi frumos pentru oricare dintre noi.) „Care this motivția mea reală pentru a loses în greutate este să mă simt cât mai bine, să arăt cât mai bine, să fie sănătos și să încerc să fiu cea mai a bine tot cece mai a bine tot ce ce fac ”, spune el. «Sunt cel mai dur criticat pentru mine».

Jesse hicks Jesse Hicks este scriitor pentru Detroit și are ca editor editor The Verge, specializat în plămâni pentru perioade lungi de timp, sănătate și tehnologie. Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Dacă nu-ți poți vedea abdomen, nu presupun acest lucru pentru că pierzi an exercise magic abdominal sau a secret supplement. Dă vina pe mentalitatea ta.

Vedeți, loserea balei this a plictisitor process. You need timp, muncă grea și, cel mai important, dăruire. Faceți pașii corecți în fiecare zi și, în cele din urmă, vă veți tăia pachetul de șase.

Dar dacă te abatezi de la planul tău chiar de câteva ori pe săptămână – ceea ce fac majoritatea barbarilor – probabil că nu-ți vei vedea niciodată abdomenul.

Related: Transformă-ți corpul cu Anarchy Workout. A tip to slăbit 18 kilograms of grăsime în doar 6 săptămâni!

Solution: șase obiceiuri simple, pe care le învățăm clienților mei pentru a-i ajuta să-și dezbrace untura definiv. Gândiți-vă la aceste obiceiuri ca la obiective zilnice concepute pentru a vă menține pe calea rapidă către un fizic în formă. În individual mod nu sunt atât de surprinzătoare, give împreună devin a puternic instrument.

Efficiency acest instrument dit chiar susținută de știință.

The University of Iowa, cercetătorii au stabilit că oamenii sunt mai predispuși să rămână cu planurile lor de pierdere a grăsimilor tunaci when it is concentration but acțiuni specific and loc de rezultatul dorit. Deci, mai degrabă decât să mă concentrez pe abs care arată, urmați lista mea zilnică de strategii de nutriție, exerciții fizice și silențios de viață pentru a efectua acea secțiune mediană.

Rezultatul: abs automat.

Trezește-te la apă Imagine that you have been given the service – fără cafea, fără apă, fără sodiu dietetic. The sfârșitul unei schimbări of 8 ore, ai fi destul de uscat. Tocmai de aceea ar trebui să încep să vă rehidratați imediat după or noapte plină de somn.

From accum înainte, beți cel puțin 16 uncii de H2O răcit imediat ce vă ridicați dimineața. Oamenii de știință germani au descoperit recent că acest lucru mărește metabolismul cu 24% timp de 90 de minute după aceea. (Or cantitate mai mică de apă nu a avut niciun efect.)

Mai mult, a studiu anterior to stabilit că celulele musculare cresc mai repede tunci când sunt bine hydrate. Or regulă generală generală: Guzzle cel puțin a gallon of apă pe parcursul unei zile.

Related: Cele mai bune 25 de exerciții abdominale din toate timpurile

Mâncați micul dejun în fiecare zi A student from the Massachusetts University has a care nu îi iau mass of dimineață au șase of 4 ori și jumătate mai mari să aibă burta bombată decât cei care nu. Deci, in decurs de o pray de la trezire, luați sau masă sau a shake protein with 250 calories little.

Cercetătorii britanici au descoperit ca dimensiuni micului dejun was invers legată de marimea taliei. Add, cu cât masa de dimineață this mai mare, cu atât this mai subțire secțiunea mileocie.

Give păstrați dimensiuni mesei într-a rezonable mod: an amestec of carnați afumați of 1,480 calories the Denny this într-adevăr două micuri dejun, așa că LIMITați a contribut la 500 of calorii. Pentru o modalitate rapidă a unui feed primul lucru, îmi place această rețetă: Ask for a packet of fulgi de ovăz instant și amestecani într-o lingură de pulbere de proteine ​​din zer și 1/2 ceașcă de afine.

(Vedeți aceste 5 mic dejunuri pe care le puteți face duminică, dar mâncați toată săptămâna.)

Pe măsură ce mănânci, review-ți obiectivele. . . This important să rămâne conștient de misiunea ta. Oamenii de știință de la Universitatea din Iowa au descoperit că persoanele care și-au monitorizat cel mai frecvent obiectiv de dietă și exerciții fizice au fost mai susceptibile să le atingă decât au fost stabilite de obiective care obiective care auizoriele și-obiectiv rare obiective care obizoriele și-obiectiv obiectivele și-obiectivoele -obuition-obiective.

. . . Și apoi împachetați mass of prânz Răcitorul meu staff from Igloo tocmai to sărbătorit on 19th anniversary.

Am început să-l port cu mine în fiecare zi înapoi la facultate. Desigur, găzduia desori a pachet de șase beri – până când am decis să concurez the Purdue culture champion. (Apropo, locul al doilea.) Odată ce am știut că trebuie să-mi pun un hamac de banane în public (cel mai bun motivator din lume), am început să iau în grave conținutul coolerului meu.

Și așa ar trebui să faci și tu. From fapt, acest obicei ar trebui să facă parte din ritualul tău de dimineață, ca și dușul. Iată ce vă recomand să împachetați în cooler.

• Un măr (pentru a mânca ca gustare de dimineață) • Două felii de brânză (pentru a mânca cu mărul) • Or porție de resturi de 500 până la 600 de calorii (pentru prânz) • A shake or proteine ​​premixat sau or halbă de lapte (pentru gustarea de după-amiază)

Folosind această adresă, vă veți menține corpul bine hrănit și mulțumit pe parcursul zilei, fără a mânca în exces. Similar, îți vei oferi corpului tău substanțial nutritiv de care are nevoie pentru antrenament, indiferent de ce oră te exerciți.

The fel of important, veți fi mult mai puțin probabil să fiți tentați de bolul de bomboane de la birou. The fapt, regulates mea personală este simplă: nu mănânc nimic care nu este în cooler.

Exercitați calea cea bună Toată lumea are abs, chiar dacă oamenii nu-i pot vedea întotdeauna pentru că sunt ascunși sub un strat de vial. Asta trebuie că nu trebuie să facă față greșeli nesfârșite pentru a sculpta a pachet de șase. În schimb, ar trebui să vă petreceți cea mai mare parte a timpului de gymnastică arzând grăsimea.

În legătură cu: 5 băieți care se trezesc la 4 dimineața pentru a vă antrena, vă spun cum o fac

Cea mai eficientă strategie this or will approach from unu-doi to antrenamentelor de ridicare a greutății și de intensitate ridicată.

Potrivit unui studiu recent realizat the Universitate in Southern Maine, or jumătate de oră from pompare to fierului burns the fel de multe calorii ca și allergarea într-a rhythm of 6 minutes per kilometer per aceeași durată. (Și are avantajul suplimentar de a vă ajuta să construiți mușchi.)

Mai mult, spre deosebire de exerciții aerobice, s-a demonstrat că ridicarea stimulează metabolismul până la 39 de ore după ultimul repetare. Rezultate similare au fost observate pentru intervale, care sunt sprint-uri scurte, complete, intercalate cu perioade de odihnă.

Pentru cele mai bune rezultate, carry out a total antrenament of antrenament with greutatea corporală 3 zile pe săptămână, odihnindu-vă cel puțin or zi între sesiuni. Apoi, faceți sau sesiune de antrenament pe intervale în zilele dintre ele. Pentru a vă face mai ușor, am creat planul suprem de ardere a grăsimilor.

Thirteenți plague emisiunile târzii Ai nevoie de somn pentru a dezvălui pachetul de șase. Asta pentru că lipsa ochilor închiși poate disturbs hormonii care vă controlează capacitatea de a arde grăsimi.

From example, oamenii from știință de la Universitatea din Chicago au descoperit recent că doar 3 nopți de somn slab pot determină celulele musculare să devină rezistente la hormonul insulină. În timp, acest lucru duce la depozitarea grăsimilor în jurul burților.

Pentru a avea un somn mai bun, revedeți-vă din obiectivele noastre cu 15 minute înainte de culcare. Și, în timp ce vă aflați, scrieți-vă planurile pentru programul de lucru de la două zile, precum și orice treburile personale pe care trebuie să le îndeplinească. (Iată încă 5 moduri de a dormi mai bine în fiecare noapte.)

Acest lucru vă poate ajuta să vă preveniți să stați treaz îngrijorându-vă de mâine ("Trebuie să-mi amintesc să îi trimit an e-mail lui Johnson"), care poate reduce timpul de amânare de calitate.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Viața unui atlet profesionist poate părea destul de plină de fermă din exterior, give contract of milioane de dolari și aprobări profitabile sunt accesibile doar celor mai buni dintre cei mai buni, potrivit lui Nick Symmonds. From two ori olimpianul to distribuit recent a video clip în care description cele trei moduri în care a reușit să câștige bani ca alergător profesionist.

Contractul de pantofi

Nick sau numărul așa "fructe cu agatare redusa" deoarece this cea mai evidentă opțiune, give observeă că this "greu de ales" pentru că trebuie să fii unul dintre cei mai buni alergători de acolo pentru a attracts attention unor marci precum Nike, Adidas și Brooks. "Now sacrifice ușor de obținut," the spune, "și chiar dacă trebuie să fie afacere, now sunt bani nebuni … decât dacă sunteți Usain Bolt."

În ceea ce Privéște contractele, sau mulțime de mărți încep mici, oferind echipament gratuit sportivilor. Primul contract to lui Nick i-a oferit echipament și a buget mic de călătorie, ceea ce i-a permis să nu aibă nevoie de un loc de muncă secon așa cum era "trăind simplu" și concentrându-se asupra antrenamentului său.

Accelerate contracte vor include adesea bonusuri dacă câștigați un titlu, give exist și clauze de reducere, ceea ce trebuie să păstreze mai multe bani dacă nu atingeți anumite repere, meet a sufficient class of their sau courses of a minimum number of ori ărtr an.

An alt dezavantaj to the aceste tranzacții sunt acordurile de nedivulgare care împiedică sportivii să vorbească după banii lor. "Există o mulțime de secret în jurul acestor contracte," spune Nick, adăugat că acesta este în acest design: "Now vor să știi ce fac alții."

Premiu in bani

Unele curse precum Campionatele SUA, Campionatele Mondiale și Liga Diamantului plătesc "fantastic de bine," spune Nick. From example, dacă câștigi primul loc în Liga Diamantului, vei câștiga 10,000 $ acasă, în timp ce campionul mondial to the Campionatelor Cross Country ar câștiga 30,000 $.

"Aș căuta de obicei cursele care au cel puțin 2,000 de dolari pentru plasare," spune Nick. "Dacă sunteți unul dintre cei mai buni sportivi, tuna primitivă lasă plățile pentru călătorie, hotel și mancare, așa că, de multe ori, când mă întrețin în vară, nu aș avea cheltuieli."